Daadkrachtig Deskundig Flexibel Integer

Een greep uit de praktijk van de dienstverlening van Hofman & Partners HRM: 


Tijdelijke vervanging

De HR Manager van een goede relatie van Hofman & Partners HRM gaat met zwangerschapverlof en wil graag na het verlof nog een tijdje vakantie opnemen.
lees meer »


Deeltijd HRM

De opdrachtgever is in de afgelopen periode sterk gegroeid. De organisatie is nog te klein om structureel een HRM adviseur aan te stellen, maar heeft sterke behoefte aan allround expertise op het gebied van Personeel & Organisatie.
lees meer »


Reorganisatie

Het moederbedrijf wil de vestiging in Nederland afstoten. Tijdens de gesprekken met een potenti-le koper blijkt dat de Nederlandse vestiging teveel overhead heeft. De interne organisatie is te duur.
lees meer »


Samenvoeging bedrijfsonderdelen

Een goede relatie heeft een groot aantal werkmaatschappijen en een verscheidenheid aan CAO's, bedrijfsregelingen, contracten, financi-le rapportages en pensioenverzekeringen. De kosten hiervan zijn erg hoog. Er wordt besloten om 3 BV's samen te voegen.
lees meer »


HRM Consultancy

Het bedrijf heeft weinig zicht op de beloningsverhoudingen in de organisatie. Daarnaast wil het management team een koppeling aanbrengen tussen de performance van medewerkers en de stijging van het vaste salaris, gecombineerd met een bonus.
lees meer »


Training en coaching op maat; assessment en loopbaanbegeleiding

Een zeer snel groeiend bedrijf heeft in een korte periode veel leidinggevenden aangesteld met relatief weinig leidinggevende ervaring. De motivatie is enorm, maar de leidinggevende vaardigheden zijn nog te mager om de snel groeiende teams aan te sturen.
lees meer »